Startelva: Alexander – Viktor, Marcus E, Alex, Chanon – Aman, Tristan, Pontus, Markus And – Anton – Oskar
Lamin som spelade cental anfallare hela andra halvlek.
Ghafur som spelade sista 10 som högerback.
Milad som spelade sista 8 som en av då bara 3 mittfältare.
Henke som inte spelade alls.
Och sedan hade vi inte fler sedan stackars Buzz slagit upp sin senaste (antar jag) revbensskada redan på uppvärmningen och Alexander som var tänkt att sitta på bänken alltså fick hoppa in i målet.

Även om det redan från början var ganska jämnt spelmässigt så hade vi ett visst övertag första 10-15 minuterna och Oskar hade också en nick i ribbans ovankant. Sedan tog Skegrie över och fick också ett ledningsmål sedan en av våra spelare skänkt bort bollen på mittfältet vilket gjorde att en Skegriespelare kunde skaffa sig ett jätteläge, ett läge som Marcus E nästan men bara nästan lyckades avvärja och Skegriespelaren kunde slå in bollen från mycket nära håll. Det hade då gått 18 minuter. Tre minuter senare kunde vi kvitterat när Anton drog till med ett skott som gick precis mot stolproten där dock målvakten gjorde en strålande räddning.

I den 26:e min fick de en straff efter förment ruff från Chanon när han väldigt nära vårt mål försökte bryta. Lyckligtvis sköt straffskytten precis utanför stolpen. Sedan var det Skegrie som hade ett litet spelmässigt övertag. Det var nu tämligen lite ordentliga målchanser åt något håll. Precis innan paus fick Pontus bollen på handen vid en lite rörig situation långt inne i straffområdet. Den här gången gjorde straffskytten inget misstag och 2-0 var ett faktum på halvlekens i princip sista spark.

Det kändes efter detta psykologiskt jobbiga baklängesmål precis innan paus nu som att det skulle krävas ett någotsånär tidigt mål i andra för att vi skulle känna ha någon chans att vinna eller kanske ens nå oavgjort. Det skulle dock visa sig ta bara 4 min innan vi fick en än bättre chans att ta 1 eller 3 poäng än man kunnat föreställa sig när en av deras utespelare räddade bollen med händerna på mållinjen så att han blev utvisad och vi fick straff, en straff som Oskar på sedvanligt säkert sätt satte.

Vi spelade i andra halvlek 4-3-3. Vi flyttade ner Aman på högerbacken, flyttade in Viktor som mittback tog ut Markus And (som efter 25 min senare ersatte Chanon som vänsterback) och flyttade upp Alex i ett tremannaanfall bestående av honom, Lamin och Oskar. Alex blev en riktig injektion i det offensiva spelet när han ständigt tog sig ner mot kortlinjen på sin högerkant när han inte slog fina inlägg och naturligt nog tog vi nu efter deras utvisning helt över spelet – vilket bör sägas att de lät oss göra genom att flytta ner nästan hela laget och satsa uteslutande på kontringar när de erövrade bollen. De visade också god moral genom att inte vika ner sig efter utvisningen och vår kvittering.

I den 64:e min kvitterade vi när Lamin sköt ett skott som målvakten lämnade retur på, en retur som hamnade hos Oskar som då säkert stänkte in sitt 10:e mål i årets seriespel. Vårt spelövertag blev nu allt kompaktare och med tanke på det och att vi var en man mer borde vi väl skapa fler riktigt klara chanser än vi gjorde. Två gånger hettade det dock till ordentligt. Först när Alex i den 76:e min tog sig fram på kanten och spelade in till en helt omarkerad Lamin vars skott dock gick över. Sedan när Alex i den tredje av 6-7 övertidsminuter (bl.a. beroende på en nog dessvärre rätt allvarlig skada på en av deras anfallare och ytterligare en skada) hade ett tungt skott där målvakten fick tänja sig ordentligt för att tippa bollen till en av många resultatlösa hörnor.

Förbannelsen på den här planen bestod alltså. Vi har aldrig vunnit här vare sig i serie- eller träningsmatcher trots en 8-10 försök genom åren.

Statistik: Hörnor: 8-4 Avslut på mål: 8-5 Avslut utanför: 8-3